Ruben Hein

 

Ruben Hein trapt het zomerseizoen 2024 van De Amer met een concert én een wandeling. Hij heeft namelijk niet alleen een hart voor muziek, maar ook voor de natuur.

Let op de wandeling kan alleen in combinatie met het concert worden geboekt. Het is wel mogelijk om te reserveren voor het concert zonder de wandeling.

 

Concert, zaterdag 25 mei 16.00 uur

Deze Nederlandse zanger en pianist met zijn beheerste stem en jazzy achtergrond is geroemd en met prijzen overladen. Het gaat een mooi en sfeervol concert worden. Luister alvast naar Good Intentions of In De Wolken

 

Het concert begint om 16.00 uur, duurt ongeveer 75 minuten en er is géén pauze.

 

Wandeling, zaterdag 25 mei 11.00 – 15.00 uur

Naast begenadigd zanger en muzikant is Ruben Hein ook vogelaar, wandelaar en ‘struner’ in de natuur. Hij combineert zijn concert met een fijne wandeling door Nationaal Park Drentsche Aa, samen met een aantal concertbezoekers en onder begeleiding van een boswachter van Staatsbosbeheer.

 

Onderweg is er een pauze waar voor de inwendige mens wordt gezorgd. Aanvang voor de wandelaars is 11.00 uur in De Amer, de totale afstand is ongeveer 10 km.

 

Reserveren

Wil je wel naar het concert maar niet wandelen dan betaal je, zoals altijd, €25,- inclusief twee consumpties. De wandeling is alleen te reserveren in combinatie met het concert. Dit arrangement kost €40. Het concert duurt ongeveer 75 minuten en er is géén pauze. 

Reserveren kun je via deze pagina. Geef bij je reservering duidelijk aan of je alleen het concert wilt reserveren of het wandelarrangement.