Reserveren en annuleren


Reserveren concerten
De concerten in De Amer worden goed bezocht. Reserveren is daarom altijd noodzakelijk.


Kaarten aanvragen kan via het reserveringsformulier.

 

Je krijgt vervolgens een bevestiging van je aanvraag en enkele weken voor aanvang van het concert van je keuze een betaalverzoek. Na betaling is je reservering definitief. Ook daarvan ontvang je een bevestiging én per concert een reserveringsnummer. 
 
Kosten 

De Tuinconcerten duren een uur plus toegift. Er is geen pauze.

De concerten op de deel duren anderhalf uur, met een pauze halverwege.

De toegangsprijs voor een concert is € 25,-. Hiervoor krijg je niet alleen een topconcert, maar ook twee drankjes (koffie/thee voor aanvang, fris/bier/wijn in de pauze). 

 

De groene consumptiemuntjes

Nu er twee consumpties bij de prijs zijn inbegrepen, gaan onze groene consumptiemuntjes verdwijnen. Je kunt er tijdens concerten gewoon nog je drankjes of gehaktbal mee betalen. Dit kan tot het einde van het concertseizoen, mei 2022. 

 
Annuleren concerten
Als je geheel of gedeeltelijk moet annuleren: stuur een berichtje naar het mailadres waarvan je de bevestiging hebt ontvangen (zie ook rechts bovenin op deze site) of bel met 06 -83 22 56 80.

Dat kan tot op het laatste moment; wanneer er mensen op de reservelijst staan, kunnen we die benaderen. Als er gegadigden zijn voor je plaats(en), zijn er geen kosten aan je annuleringen verbonden. 

Uiteraard mag je ook zelf iemand anders blij maken met je kaarten.
  
Reservelijst  
Is een concert waar je naar toe wilt vol? Dan is inschrijven op de reservelijst héél verstandig. Er komen vaak plaatsen vrij door annuleringen. Wij bellen dan de gegadigden op de reservelijst.