Reserveren en annuleren


Reserveren concerten
De concerten in De Amer worden goed bezocht. Reserveren is daarom altijd noodzakelijk.


Kaarten aanvragen kan via het reserveringsformulier.

 

Je krijgt vervolgens een bevestiging van je aanvraag en enkele weken voor aanvang van het concert van je keuze een betaalverzoek. Na betaling is je reservering definitief. Ook daarvan ontvang je een bevestiging én per concert een reserveringsnummer. 
 
Kosten 

De concerten duren ongeveer anderhalf uur met halverwege een pauze.

 

De toegangsprijs voor een concert is € 25,-. Hiervoor krijg je niet alleen een topconcert, maar ook twee drankjes (voor aanvang staat in de zaal koffie/thee klaar, in de pauze is er fris/bier/wijn aan de bar). 

 

Liever pinnen

We verzoeken je vriendelijk in het café zoveel mogelijk met pin te betalen. Tijdens de concerten kun je met consumptiemuntjes afrekenen. Ook deze graag pinnen bij aankoop.

 
Annuleren concerten
Als je geheel of gedeeltelijk moet annuleren: stuur een berichtje naar het mailadres waarvan je de bevestiging hebt ontvangen (zie ook rechts bovenin op deze site) of bel met 06 -83 22 56 80.

Dat kan tot op het laatste moment; wanneer er mensen op de reservelijst staan, kunnen we die benaderen. Als er gegadigden zijn voor je plaats(en), zijn er geen kosten aan je annuleringen verbonden. 

Uiteraard mag je ook zelf iemand anders blij maken met je kaarten.
  
Reservelijst  
Is een concert waar je naar toe wilt vol? Dan is inschrijven op de reservelijst héél verstandig. Er komen vaak plaatsen vrij door annuleringen. Wij bellen dan de gegadigden op de reservelijst.