Cafe


Waar de tijd stil is blijven staan
Café De Amer is niet alleen een begrip in Drenthe, maar ook ver daarbuiten. Al ruim een eeuw bestaat het café; op een steenworp afstand van (Assen en) Grolloo, de bakermat van de Drentse blues met o.a. het Cuby museum. Kom je er voor het eerst, dan kijk je je ogen uit. Met gemak waan je je 70 jaar terug in de tijd: de kleedjes op de eikenhouten tafels, de velours gordijnen, de ouderwetse bloempotjes in de vensterbanken en natuurlijk een toog.
De talloze foto’s en snuisterijen aan de muur zijn kleurrijke getuigen van voorbije dagen. De Amer biedt behalve een kopje koffie en heerlijke broodjes, ook onthaasting, de kans op een bijzondere ontmoeting en een heerlijk terras omgeven door reusachtige bomen.  

Een pleisterplaats voor ieder moment van de dag
Het café is geopend tijdens concertdagen, maar ook als er geen artiesten op de planken staan kun je bij ons genieten van je welverdiende pauze tijdens je wandel- of fietstocht door de natuurrijke Broekstreek. Ook (lekker maf) met de Daf, solex of tuk-tuk ben je hier van harte welkom.
Op onze menukaart vind je allerlei lekkers voor bij de koffie, lunchgerechten, een uitgebreide selectie speciaalbiertjes en verrassende borrelhapjes.

Kijk hier voor de openingstijden

 

Wandeling en cafébezoek
Een middagje theeleuten of borrelen compleet maken met een leuke activiteit? Kijk dan bij ons wandelarrangement voor inspiratie. Daarnaast biedt De Amer uiteenlopende mogelijkheden voor het organiseren van een feestje, vergadering of andere bijeenkomst. Meer informatie vind je hier.

 

Liever pinnen

We verzoeken je vriendelijk in het café zoveel mogelijk met pin te betalen. Tijdens de concerten kun je met consumptiemuntjes afrekenen. Ook deze graag pinnen bij aankoop.