Zomerprogramma 2024

 

Laat de zomer maar komen, wij zijn er klaar voor!

Komende zomer is ons buitenpodium weer goed gevuld met mooie artiesten. Volg onze nieuwsbrieven, site en social mediakanalen voor meer informatie over de concerten én om te zien wat er deze zomer verder nog staat te gebeuren in De Amer.

 

Opening fototentoonstelling GIAF vrijdag 24 mei 16.00 uur

Fotoclub GIAF (Gieter Amateur Fotografen) en de Amer gaan deze zomer een samenwerking aan. In de periode van de tuinconcerten zal er een buitenexpositie gehouden worden in de tuin met als thema 'Muziek'. De tentoonstelling wordt 24 mei geopend door Egbert Meyers en wordt muzikaal omlijst door Albert van Buuren, nederlandstalige muziek met een boodschap. De expositie loopt tot en met 25 augustus.

 

Ruben Hein, zaterdag 25 mei 16.00 uur

Deze Nederlandse pianist met een achtergrond in de jazz, is geroemd, geprezen en met prijzen overladen. Voorafgaand aan het concert is er voor de liefhebbers een mooi wandeling onder Rubens’auspiciën, hou de nieuwsbrieven en de socials in de gaten!

 

Ellen ten Damme, zaterdag 8 juni 14.00 en 20.00 uur DEZE CONCERTEN ZIJN INMIDDELS UITVERKOCHT

Met dit optreden gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Ellen ten Damme is een gelouterd podiumkunstenares, zangeres, actrice, singer-songwriter. Ze zingt in vier talen en speelt piano, gitaar en viool. Het wordt een bijzondere gebeurtenis.

 

The Sidekicks, zondag 16 juni 14.00 uur Datum is gewijzigd naar zaterdag 3 augustus 20.00 uur 

 Zie nadere info hieronder.

 

Barrelhouse, gewijzigde datum zaterdag 22 juni 20.00 uur DIT CONCERT IS INMIDDELS UITVERKOCHT

Afscheid en primeur in één: de langst bestaande bluesband van Nederland rond zangeres Tineke Schoemaker, staat voor de laatste keer in Amen en voor de eerste keer op ons buitenpodium. Hier wil je bij zijn, hier moet je bij zijn!

 

Her Majesty, zondag 23 juni 14.00 (Uitverkocht) en 20.00 uur

Stap aan boord bij de mannen van Her Majesty, laat je meenemen naar het San Francisco van eind jaren '60 en begin jaren '70 en dompel je onder in de muziek van de Grateful Dead, Jefferson Airplane, Creedence Clearwater Revival en vele andere artiesten uit die tijd.

 

Leoni Jansens Pelgrimstocht, zaterdag 6 juli 9.30 - 18.00 uur

Wandelen met muzikale verrassingen en natuurlijk ook met de veelzijdige Leonie zelf. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

Tangarine, zondag 14 juli 14.00 uur

Komend najaar in ‘De Beste Zangers’, maar eerst treden ze op in Amen. Arnout en Sander Brinks van Tangarine zijn niet meer weg te denken uit het vaderlandse muzieklandschap én onze programmering. Ze zingen zoals alleen een eeneiige tweeling dat kan: alsof het uit één mond komt.

 

Douwe Bob, zaterdag 27 juli 14.00 en 20.00 uur, zondag 28 juli 14.00 uur DEZE CONCERTEN ZIJN INMIDDELS UITVERKOCHT

Een seizoen zonder ‘onze Douwe Bob’ is moeilijk voor te stellen. Vorig jaar vierden we het tweede lustrum en nu is hij gewoon weer van de partij! We hebben er zin in, evenals Douwe Bob en zijn muzikale compaan Stijn van Dalen.

 

The Sidekicks, zaterdag 3 augustus 20.00 uur 

Niet in de tuin, maar op de deel… Deze vijf man sterke blues Bikkels uit Meulnhörn presenteren met trots hun nieuwste album ‘Homemade’. Met de kenmerkende ‘Sidekicksound’ en veelzijdige stijl staan ze garant voor een energiek optreden.

 

SAVE THE DATE: Inschrijfmiddag zondag 11 augustus met Jan Henk de Groot, Bas Beenackers en Robbert Duijf 

Nadere info volgt t.z.t.

 

The Bluebettes, zaterdag 24 augustus 14.00 en 20.00 uur

Ben je oud genoeg om het je te herinneren of wordt het een kennismaking met beehives, fingersnapping & hip-shaking? The Bluebettes nemen ons mee naar de turbulente jaren ‘60 met hun eigen uitvoeringen van de hits van o.a. the Supremes, Aretha Franklin, the Ronettes en Nancy Sinatra.

 

Emily Nenni en Teddy & The Rough Riders, zondag 25 augustus 14.00 uur

Twee voor de prijs van één, deze zondag. Emily Nenni (Nashville) speelt country zoals het bedoeld is: in de geest van de jonge Dolly Parton. Ook Teddy & The Rough Riders zijn van de countrypartij. Ze hebben de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd en zijn volgens Orville Peck “een van de beste countryacts” genoemd.

 

Wil je alvast reserveren? Dat kan via deze pagina