Tim Knol

 

Zaterdag 4 december twee concerten

Eigenlijk heeft de zeer veelzijdige singer-songwriter Tim Knol geen introductie meer nodig. Hij is o.a.bekend van de grote festivals als Pinkpop en Lowlands, maar de laatste jaren treedt Tim ook veel solo op met eigen werk en stond al heel wat keren in een uitverkochte Amer.

 

Coronatijd. De één ging wandelen, de ander nam met beperkte middelen een soloplaat op. Tim Knol deed het allebei. Met een eenvoudige viersporenrecorder ging hij ‘back to basics’ en onlangs kwam het vinylalbum ‘The Lost & Found Tapes Compilation Album’ uit. Met daarop Tim’s uitvoering van  nummers van o.a.  John Prine, Bob Dylan, Blaze Foley en Neil Young.

 

Vorige zomer hebben we nog kunnen genieten van een prachtig tuinconcert van Tim in Amen. Wie daar bij was zal zeker ook bij willen zijn bij een van de concerten op zaterdag 4 december. Voor degenen die er niet bij waren, grijp je kans en reserveer snel! Voor het middagconcert van 14.00 uur zijn er nog best wat kaarten beschikbaar, voor het avondconcert van 20.00 uur nog slechts enkele.

 

Tim al even live in actie zien en horen? Dat doe je hier.