Sean Webster Band 26 september

 

Vorig jaar stond Sean Webster samen met Erwin Java op ons tuinpodium, waar ze een geweldig concert neerzetten. Nu staat Webster met zijn band binnen op de deel. Zondag 26 september geeft hij twee concerten, om 14.00 en 20.00 uur. Dat wordt kippenvel. 

 

Sean Webster is een inspirerende gitarist en zanger met een grote reputatie in de Britse blues- en bluesrockscene. Hij heeft zich vooral laten inspireren door Albert King, Mark Knopfler, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton en Albert Collins. Webster is geen bluespurist of trendvolger, hij ontwikkelt zich voortdurend door te creëren binnen, maar soms ook net buiten de blueskaders. Sean neemt het publiek mee in zijn creaties en het publiek inspireert hem. Welke muzikanten hem zullen omringen is nog een verrassing, maar dat ze kwaliteit zullen brengen is zeker. Dit concert kan niet anders dan een topbelevenis worden. Neem alvast een (v)oorproefje.

 

Reserveren

Kaartjes voor dit concert kun je reserveren via dit formulier. Binnen enkele dagen krijg je een betaalverzoek. Na betaling, en onze bevestiging daarvan, is je reservering afgerond.

 

Coronamaatregelen

Het is misschien onsympathiek, maar om concerten binnen mogelijk te maken, moeten we aan een aantal regels voldoen. Wij vragen hiervoor je begrip.

Wil je weten hoe we het bij De Amer regelen, kijk dan hier.