Dave Warmerdam Band
Vijf getalenteerde, jonge muzikanten met een gezamenlijke passie: de blues. Nergens kun je zoveel emotie in kwijt als in de blues. En dat laten ze horen ook.

Opgericht in 2017 zetten de bandleden in no-time een indrukwekkende reeks festivals en optredens op hun naam. Deze bruisende bluesbeloftes brengen een tintelende mix van blues, jazz en funk. Keer op keer staat het publiek versteld van wat deze band in hun muziek weet te leggen én weet over te brengen bij de luisteraars. Ze spelen geweldige uitvoeringen van aloude en bekende bluesclassics, waar hun prachtige eigen nummers naadloos op aansluiten.

De Dave Warmerdam Band won de Dutch Blues Challenge 2019 en vertegenwoordigde Nederland in de International Blues Challenge in Memphis in januari 2020. Ze kwamen hier tot de halve finales. We verwachten voor dit Tuinconcert niets minder dan een verpletterend optreden, het speciale stempel van Ab meer dan waard. Pas op voor koude rillingen, je bent gewaarschuwd.

Om te luisteren https://youtu.be/6YqJ6u-c96M en https://youtu.be/CNAhH53UYOQ

 

Praktisch
De band geeft op zaterdag 29 augustus een concert van een uur met toegift, aanvang 16.00 uur. 
De toegangsprijs is 25 euro. Hiervoor krijg je niet alleen een topconcert, maar ook twee drankjes (koffie/thee voor aanvang, fris/bier/wijn na afloop).

 

Reserveren
Wil je dit bijzondere Tuinconcert bijwonen, meld je dan aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld in je mail:

  • je eigen naam;

  • het aantal gewenste plaatsen;

  • of mensen wel of niet uit hetzelfde huishouden komen;

  • je telefoonnummer (liefst een 06).

Je krijgt vervolgens een bevestiging van je aanvraag en een betaalverzoek. Na betaling is je reservering definitief. Daarover krijg je een mail met reserveringsnummer.